Om

Hei. Mitt navn er Jeanette Helen.

Velkommen til min salong.

Jeg har fått i oppgave å skrive litt om meg selv for å gi dere litt kunnskap om mine erfaringer innen

skjønnhetsbransjen. Noe jeg egentlig ikke er komfortabel med da jeg ikke liker å prate så mye om meg selv, men her får dere et lite innblikk:)

Jeg tok mine første steg inn på Tone Lise Akademiet i Oslo i 2008 for å ta mitt første neglekurs. Lite viste jeg at jeg var på vei til å ta mine første steg inn i en ny karriere.

Første steg inn i en ny fremtid som var helt uforventet. Jeg tenkte først at jeg bare ville se litt hva dette var for noe, men etter første negl fikk jeg vite at jeg var et naturtalent.

Jeg fikk tilbud om jobb i Tone Lise Salongen i Oslo som var den største å mest anerkjente. Jeg ble selvfølgelig umåtelig stolt da dette aldri hadde blitt tilbudt til en med så lite erfaring før.

Jeg takket selvfølgelig ja å ble en del av TL familien. Jeg bodde i Oslo i 6 år å jobbet med dette fantastiske teamet før jeg vendte snuten tilbake til Bergen når jeg fikk min vakre sønn.

Under min permisjonstid ble jeg headhunted til å åpne å bygge opp en salong her i Bergen.

Dette gjorde jeg unna på 6 mnd før jeg søkte nye utfordringer. Først som kursansvarlig og kursholder, så var jeg med å bygge opp to salongen til før jeg valgte å starte min egen. Samtidig som jeg jobbet som kursholder for Tone Lise Akademiet i Oslo.

Jeg valgte å starte en TL Salong aller først da det føltes godt å ha sine gode kollega i ryggen.

Det har vært et kjempe fint samarbeid men nå er altså tiden for å stå helt på egne ben, endelig:)

I min karriere så langt har jeg oppnådd mange milepæler.

Blitt lærer og kursholder, å er en av de høyest utdannede lærerene innenfor skjønnhet i Norge.

Jeg har konkurrert en del i akryl å tatt med meg noen pokaler. Den jeg der i mot er aller mest stolt av er den Olympiske Medaljen jeg mottok i 2015 for 3 plass i min divisjon å det jeg jobber med nesten hver dag, salong negler. Det føles mildt sagt som et sjokk å være en av de aller beste negltekknikerene i verden.

Jeg takker deg som titter innom oss å samtidig forsikrer deg.

Hos oss er du i trygge hender med fagutdannede terapeuter som er under stadig utvikling.